Baletite GO

Vaihtoehto verkkokääreelle

Baletite on innovatiivinen 5-kerroksinen esisuunnattu kalvo, joka korvaa perinteisen verkkokääreen pyöröpaaleissa. Baletite on kehitetty erityisesti uudemman sukupolven paalauskoneille, jotka voivat käyttää kalvoa verkon sijasta (esimerkiksi McHale Fusion 3 Plus, Krone Comprima ja Orkel hiQ), ja se on suunniteltu parantamaan rehun säilöntäprosessia ja suojaamaan paalin sisältöä.

Baletite-kalvo tarjoaa paremman ilmasuojan ja se säilyttää paalin muodon paremmin, koska se puristaa koko paalin ympäryksen kireämmin. Se vähentää lisäksi rehuhukkaa, sillä paalin sisältö ei voi tarttua siihen kuten verkkoon voi. Koska se valmistetaan samasta materiaalista kuin paalikääre, Baletite-kalvoa ei tarvitse erottaa käärintäkalvosta käytön jälkeen. Sen sijaan Baletite ja paalikääre voidaan kierrättää yhdessä, jolloin säästyy aikaa ja työvoimakuluja.

Ensiluokkainen happisuoja

Tehokkaamman happisuojan ansiosta Baletite mahdollistaa paremman säilöntäprosessin, joten rehu säilyy paremmin. Happisuoja perustuu paalin koko ympäryksen kattaviin lisäkerroksiin.

Erinomainen pistonkestävyys

Baletite on esisuunnattu kalvo, joka valmistetaan nykyaikaisilla 5-kerroksisilla kalvopuristimilla, ja se tarjoaa erinomaisen pistonkestävyyden jopa kovia varrellisia rehusatoja paalattaessa.

Parempi paalin reunojen suojaus

Baletite peittää paalin reunasta reunaan, jolloin se suojaa paremmin paalin reunoja, mikä on erityisen hyödyllistä varrellisia satoja paalattaessa.

Optimaalinen tarttumiskyky

Baletite muodostaa paalin ympärille tiiviin kääreen, jolloin sisältö puristuu tiivistyy ja happi poistuu paalin sisältä nopeammin.

Kompaktit, tiheämmät paalit

Suuren kiristysvoiman ansiosta Baletitellä saadaan tiiviimpiä ja kompaktimpeja paaleja, joiden muoto on pyöreämpi.

Sileä kalvon pinta

Baletite on helpompi poistaa, sillä rehu ei voi tarttua siihen samoin kuin verkkokääreeseen. Paalien kääre voidaan poistaa nopeasti ja helposti.

Ainutlaatuinen pakkaus

100 % kierrätettävän Baletite-kalvon pakkauskääre ruojaa rullia kuljetuksen ja kuormauksen aikana. Se sisältää lisäksi tuotetiedot ja käyttöohjeet.

Helpompi kierrättää

Baletite on 100 % kierrätettävää. Se valmistetaan samasta raaka-aineesta kuin paalikääre, joten kalvoja ei tarvitse erottaa kierrätystä varten.

Tekniset tiedot:

Vahvuus 20 µm. Patentoitu käärepakkaus.                                                  

Koot:

1280 mm/1650 m,  UV-suojattu.

1380 mm/1650 m

 

Tuote myynnissä maatalouskaupoissa ja meijereissä

Haluatko lisätietoja tuotteesta? Ota yhteyttä myyntiimme