Bi-PILL Vasikan bikarbonaatti-pilleri

Bi-Pill – Parempaa ruokahalua ripulivasikoille. Täydennysrehu. Pakkauskoko 20 pilleriä /pkt

Vasikoiden ruokahalu heikentyy ripulin aikana, koska ne kärsivät asidoosista, eli elimistön nesteiden liiallisesta happamuudesta. Ripulin aikana vasikka menettää nesteiden lisäksi myös puskuriaineita, jotka huolehtivat elimistön happo-emästasapainosta. Elimistön happamoituminen heikentää vasikan imurefleksiä.

Bi-PILL on ensimmäinen bikarbonaattipilleri joka tasoittaa happo-emästasapainoa veressä ja estää näin elimistön liiallisen happamoitumisen. Elimistön pH:n tasoittuessa, vasikan imurefleksi palautuu.

Heti kun huomaat ripulin ensioireet tai vasikka on muuten alakuloinen, anna yksi Bi-PILL-pilleri välittömästi. Se puskuroi elimistön happamoitumista vastaan ja edesauttaa vasikan juomahalua.

Käyttöohje

Anna yksi Bi-PILL heti kun ripulinoireet ilmenevät. Sen jälkeen 1 pilleri jokaisen 3 seuraavan juottokerran jälkeen, mutta muista pitää vähintään 2 tunnin varoaika juoton ja pillerin annostuksen välillä – muuten maitojuoman tai täysmaidon juoksettuminen voi häiriintyä ja pahentaa ripulia.

Käyttäessäsi Juniori -annostinta Bi-PILL:n antamiseen, vasikan on seisottava.  Älä anna pilleriä annostimella, mikäli vasikka makaa.  Muista huolehtia vasikan nesteytyksestä aina juomakertojen välissä. Katso video alta.

Ripulivasikan hoito-ohje esimerkki (Rademacher 2000).

2 litraa maitoa; aamulla, keskipäivällä, illalla ja jokaisen juottokerran jälkeen yksi Bi-Pill, mutta muista vähintään 2 tunnin varoaika juoton ja pillerin annostuksen välillä.

2 litraa elektrolyytti-liuosta: aamupäivällä, iltapäivällä, yöksi. (esim. Vasikan Benefit)

Mikäli vasikan yleiskunto heikkenee, ota yhteys eläinlääkäriin.

Sisältö: Natriumbikarbonaatti    Analyyttiset lisäaineet: natrium 25 %, paino 9 g /pilleri.

 

 

Tuote myynnissä maatalouskaupoissa ja meijereissä

Haluatko lisätietoja tuotteesta? Ota yhteyttä myyntiimme