Biomin BioStabil Plus

BioStabil Plus soveltuu nurmien, apilan, sinimailasen, maissin ja kokoviljan säilöntään. TUTKITTU TUOTE:

 

BioStabil Plus on homo- ja heterofermentatiivisten bakteerien seos, joilla on optimaalinen vaikutus säilörehun anaerobiseen ja aerobiseen säilyvyyteen. Soveltuu myös luomutuotantoon.

Ominaisuudet:

Laskee pH:n nopeasti -> vähemmän säilöntätappioita.
Tehokas eri kasvilajeilla ja rehun kuiva-ainepitoisuuksilla (25 – 50 %).
Korkea maitohapon tuotanto ja riittävä etikkahapon tuotanto.
Ehkäisee tehokkaasti säilörehun sekä siitä tehdyn seosrehun lämpenemistä syöttövaiheessa (erinomainen aerobinen stabiilisuus).
Alhainen kuiva-aineen, energian ja valkuaisen hävikki.
Ehkäisee tehokkaasti homeiden ja hiivojen kasvua.

Mikrobikannat:
Lactobacillus brevis IFA 92 (DSM 23231)
Lactobacillus plantarum (DSM 19457)
Lactobacillus kefiri (DSM 19455)
Mikrobien määrä: 50 000 milj. (5 x 1010) (cfu)/g
Kantoaine: Maltodekstriini

Homofermentatiivinen bakteeri (Lactobacillus plantarum) tuottaa runsaasti rehun sokerista maitohappoa, joka laskee nopeasti pH:n anaerobisissa (hapettomissa) olosuhteissa. Rehun kuiva-aine, energia-arvo sekä valkuainen säilyvät hyvin, koska prosessissa ei muodostu ylimääräisiä aineenvaihduntatuotteita (esim. CO2).
Heterofermentatiiviset bakteerit tuottavat samanaikaisesti tehokkaasti rehun sokerista etikka- ja maitohappoa. Etikkahappo ehkäisee hiivojen ja homeiden kasvua, mikä parantaa säilörehun aerobista stabiilisuutta ja ylläpitää säilörehun laatua.
Lactobacillus brevis tuottaa yhtä paljon maito- ja etikkahappoa. Se parantaa käymistä ja ehkäisee kuiva-aine tappioita. L. brevis on taloudellinen pH:n laskija ja se parantaa rehun aerobista stabiilisuutta, sekä säilyttää hyvän maittavuuden rehussa.
Lactobacillus kefiri tuottaa yhtä paljon maito- ja etikkahappoa. L. kefiri on tehokas pH:n laskija myös happamissa olosuhteissa, jolloin se voi tuottaa etikkahappoa ja propyleeniglykolia myös maitohaposta, jos ruohossa ei ole riittävästi sokeria. Parantaa ja tehostaa erinomaisesti rehun aerobista stabiilisuutta.

Käyttöohje: Annospussin sisältö 200 g riittää 50 rehutonnin säilömiseen. Sekoita annospussin sisältö (200 g) 5-10 litraan haaleaa vettä hitaasti sekoittaen.
 30 l astia: Tyhjennä seos tasaisesti viiteen 30 l astiaan ja täytä astiat vedellä. Käyttöannos 3 l per rehutonni.
 200 l tynnyri: Tyhjennä seos tynnyriin ja täytä vedellä. Käyttöannos 4 l per rehutn.
 Silppurin tankki: Tyhjennä seos tankkiin ja lisää vettä sen mukaan kuin annostelu-tarkkuus vaatii: 150 l, jos halutaan 3 l per rehutn tai 200 l, jos halutaan 4 l per rehutn.

Säilörehun tulee olla hyvin painotettu ja ilmatiiviisti säilötty aumaan, siiloon tai paaleihin. Syöttö voidaan aloittaa 4 viikkoa sulkemisen jälkeen.
Säilytetään alle 20 °C lämpötilassa valolta suojattuna. Valmis käyttöliuos suositellaan käytettäväksi 24 tunnin sisällä, viileässä (alle +15 °C) se säilyy jopa 72 tuntia. Parasta ennen 18 kk valmistuspäivästä. Katso video alta.

Tuote myynnissä maatalouskaupoissa ja meijereissä

Haluatko lisätietoja tuotteesta? Ota yhteyttä myyntiimme

Evästevalinnat

Tällä valikolla voit mukauttaa evästeasetuksia.

Pakolliset evästeet

Nämä evästeet ovat tarpeellisia sivuston toiminnan kannalta, eikä niitä voi poistaa käytöstä. Niitä asetetaan tavallisesti vain, kun käytät toimintoja, jotka luovat palvelupyyntöjä, kuten tietosuoja-asetusten määrittäminen, sisäänkirjautuminen tai lomakkeiden täyttäminen. Voit asettaa selaimesi estämään nämä evästeet tai hälyttämään niistä, mutta jotkin sivuston osat eivät sen jälkeen välttämättä toimi.

Mainonta

Mainonta evästeitä käytetään mainosten kohdentamiseen ja markkinointikampanjoiden toimittamiseen.

Facebook Pixel

Analytiikka

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia keräämään anonyymejä tietoja, kuten sivuston kävijämäärä ja suosituimmat sivut. Tämän evästeen pitäminen käytössä auttaa meitä parantamaan verkkosivustoamme.