Dagsmark SYSMÄ 9 kg

Täysravinto aktiiviselle koiralle (Kana & kaura)

Dagsmark SYSMÄ on runsasenerginen täysravinto aktiivisemmalle koiralle. Suomalaisista raaka-aineista valmistettu kuivaruoka koirasi hyvinvointia ajatellen. Ruoassa on maukas ja proteiinipitoinen koostumus ja sulavuudeltaan erinomaiset raaka-aineet. Sisältää mm. kanaa ja kananrasvaa sekä kaikki koirasi tarvitsemat kivennäisaineet ja vitamiinit. Dagsmark SYSMÄ ei sisällä vehnää, soijaa, säilöntä-, aromi- tai väriaineita.

  • ilman antibiootteja kasvatettu kana
  • kaura
  • kananrasva

Kotimainen kuivaruoka aktiiviselle koiralle

Dagsmark Petfoodin koiranruoat on valmistettu Suomessa ja suomalaisista raaka-aineista. Haluamme täyttää tassukansan ruokakupit mahdollisimman vastuullisesti tuotetulla lemmikinruoalla. Siksi meillä onkin oma vastuullisuusohjelma ja laskemme hiilitassunjälkemme vuosittain. Tuotteillamme on myös Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki.

Koostumus: broilerinjauho, kaura, kananrasva (säilötty luontaisilla tokoferoleilla, E-vitamiinin lähde), peruna, juurikasleike, kasviskuitu, glukosamiini (500 mg/kg), kondroitiinsisulfaatti (250 mg/kg).

Ravintosisältö per 100 g /
Muuntokelpoinen energia/1,7 MJ/396 kcal
Raakavalkuainen/32 %
Raakarasva/ 17 %
Raakakuitu/ 3%
Tuhka/ 6 %
Kalsium/ 1,6 %
Fosfori/ 1,0 %
Natrium/0,2 %
Kalium/0,5 %
Magnesium/0,1 %

Ravitsemukselliset lisäaineet per kg:
A-vitamiini/13 000 IU, D3-vitamiini/1500 IU, E-vitamiini/110 mg, B1-vitamiini/10 mg, B2-vitamiini/10 mg, B3-vitamiini/20 mg, B5-vitamiini/55 mg, B6- vitamiini/15 mg, B9-vitamiini/4 mg, B12-vitamiini/0,07 mg, biotiini/0,2 mg, rauta/160 mg, sinkki/140 mg, kupari/18 mg, mangaani/14 mg, jodi/2 mg, seleeni/0,2 mg, C-vitamiini/150 mg, L-karnitiini 2,5 mg, tauriini 5 mg. Sisältää EU:n hyväksymiä antioksidantteja.

Ruokintaohje: Tarjoa Dagsmark SYSMÄ -täysravinto koirallesi kuivana tai veteen kostutettuna. Pidä aina tuoretta juomavettä koirasi saatavilla. Koiran ravintotarpeet saattavat vaihdella paljonkin iästä, rodusta ja aktiivisuustasosta riippuen, joten annostele Dagsmark SYSMÄ -täysravintoa koirallesi sen yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Tuote myynnissä maatalouskaupoissa ja meijereissä

Haluatko lisätietoja tuotteesta? Ota yhteyttä myyntiimme