Oviverhot, läpiajettavat

Estää vetoa, suojaa pölyltä ja tuulelta. Estää myös lintujen lentämisen sisään. Läpinäkyvä. Helppo ajaa tai kulkea läpi. Nopea ja helppo asentaa.

Verhon voi asentaa joko suoraan oviaukon sisään, tai seinään oviaukon yläpuolelle, tai kattoon. Verholiuskan leveys on 30 cm  ja vahvuus 3 mm. Pakkasenkesto -40 C. (käyttölämpötila -40 – +60 C)
Verholiuskat toimitetaan, joko 50 m:n rullissa tai määrämittaan leikattuna (25 m rulla toistaiseksi loppu). Liuskat voi työstää myös itse esim. mattoveitsellä. Kiinnityskiskon pituus on 98,4 cm.  Kiskon voi asentaa seinään, tai kattoon. Kiinnityskisko ja levyparit ovat ruostumatonta terästä. Kiinnityslevyparin leveys 30 cm (sama kuin verholiuskan). Verholiuska voidaan kiinnittää levyparin väliin joko pop-niiteillä,  tai ruuveilla. (niitit/ruuvit eivät sisälly toimitukseen) Kiinnityskiskoja ja levypareja käytettäessä verhon limitys yhdellä reiällä on n. 3,5 cm, eli verholiuskan hyötyleveydeksi  jää 26,5 cm. (Limitykset: 1 reikä = 3,5 cm, kaksi reikää = 7,5 cm, 3 reikää = 12,0 cm jne)
Liuskat on helppo ottaa tarvittaessa kokonaan pois, siirtää ja jättää aukko muuttamalla limitystä. Kiskot + levyparit toimivat “saranoina” ja estävät siten myös verholiuskojen murtumista.

OVIVERHOA VOI TILATA JOKO TÄYSINÄ RULLINA TAI MÄÄRÄMITTAAN LEIKATTUINA.

TILATTEASSA VERHOA MÄÄRÄMITTAAN LEIKATTUNA on huomioitava verho-liuskojen pituutta laskettaessa asennetaanko verho suoraan oviaukon sisään, vaiko seinään aukon yläpuolelle.  Levypareja on yleensä yhtä monta kuin verholiuskojakin. Kiinnityskiskojen määrä riippuu oviaukon leveydestä.

Tuote myynnissä maatalouskaupoissa ja meijereissä

Haluatko lisätietoja tuotteesta? Ota yhteyttä myyntiimme