Lehmän Green Line Kalsium -pasta

Sopii myös luomutiloille! Täydennysrehu. Poikimahalvausriskin pienentämiseen.  Tuote on sekä nopea, että pitkävaikutteinen. Yksi pastatuubi sisältää 45 grammaa puhdasta kalsiumia( 33 g kalsiumkloridista ja 12 g kalsiumpropionaattista). Valmistettu Suomessa.

Käyttö: Annostele Lehmän Kalsium- pastaa poikimisen aikaan lehmille, joilla on poikimahalvausriski.

Annostus: Täysikasvuiset lehmät:

Tapa 1. Kahden tuubin menetelmä: Annostele yksi tuubi poikimisen alkaessa tai välittömästi poikimisen jälkeen ja toinen tuubi noin 12 tuntia ensimmäisen jälkeen ja toinen tuubi noin 12 tuntia ensimmäisen jälkeen. Jatka tarvittaessa annostelua kahden vuorokauden ajan.

Tapa 2: Neljän tuubin menetelmä: Annostele yksi tuubi vuorokautta ennen arvioitua poikimista. Jatka annostelua 12 tunnin välein ja tarvittaessa 2 vuorokauden ajan.

Saadaan antaa vain eläimille, joilla on normaali nielemisrefleksi. Suositellaan eläinravitsemuksen asiantuntijan lausunnon pyytämistä ennen käyttöä.

Korkeasta kalsiumpitoisuudesta johtuen Kalsium -pasta tulee käyttää huoneenlämpöisenä (n +20 ˚C). Jos tuotet on kylmyyden vuoksi kovettunut, palauta tuote ennalleen kuumassa (+60..70 astetta) vesihauteessa n. 15-20 minuuttia.

Nettopaino: 380 g.

Tuote myynnissä maatalouskaupoissa ja meijereissä

Haluatko lisätietoja tuotteesta? Ota yhteyttä myyntiimme