Lehmän Kalsium -pasta

Suomessa valmistettu. Täydennysrehu. Markkinoiden tehokkain suun kautta annosteltava kalsiumvalmiste. Poikimahalvausriskin pienentämiseen lehmille. Tuote on nopea, että pitkävaikutteinen.  Yksi pastatuubi sisältää 55 gramaaa puhdasta kalsiumia (40 g kalsiumkloridista ja 15 g kalsiumproionaatista), joka on optimaalinen ja tehokas kerta-annos lehmille. Pakkaus 4 tuubia/pkt (4x390g) ja 6 pakettia/tukkupakkaus.

Käyttö: Annostele Lehmän KALSIUM -pastaa poikimisen aikaan lehmille, joilla on poikimahalvausriski.

Annostus:  Täysikasvuiset lehmät.

Tapa 1.  2-tuubin menetelmä:  Annostele yksi tuubi poikimisen alkaessa tai välittömästi poikimisen jälkeen ja toinen tuubi noin 12 tuntia ensimmäisen jälkeen. Jatka tarvittaessa annostelua kahden vuorokauden ajan.

Tapa  2.  Neljän tuubin menetelmä: Annostele yksi tuubi vuorokautta ennen arvioitua poikimista. Jatka annostelua 12 tunnin välein ja tarvittaessa 2 vuorokauden ajan.

Saadaan antaa vain eläimelle, joilla on normaali nielemisrefleksi. Suositellaan eläinravitsemuksen asiantuntijan lausunnon pyytämistä ennen käyttöä.

Huom! Käyttölämpötila: korkeasta kalsiumpitoisuudesta johtuen Kalsium-pasta tulee käyttää huoneenlämpöisenä (n. 20C). Jos tuoet oon kylmyyden vuoksi kovettunut, palauta tuote ennalleen kuumassa (+60..70 astetta) vesihauteessa n. 15-20 minuuttia.

Tuote myynnissä maatalouskaupoissa ja meijereissä

Haluatko lisätietoja tuotteesta? Ota yhteyttä myyntiimme

Tutustuitko jo näihin tuotteisiin