Nova Optimizer lietelannan lisäaine, luonnontuote

Nova Optimizer Lietteen tehostaja, 10kg pakkaus. Lietelannan lisäaine. Selvää säästöä, sillä se sitoo ammoniakkia, jopa 1,2 kg/1 tonni lietelantaa ja samalla se raikastaa ilmaa. Nova Optimizer on parempi ympäristölle sekä antaa taloudellista hyötyä maataloustuottajalle parantuneen lannoitearvon ansiosta.

Nova Optimizer on luonnollinen tuote, joka koostuu erityisten mineraalien yhdistelmästä, jotka tuottavat erityisen hyvän ionin-vaihtovaikutuksen. Tuotteen erityispiirre on, että se pystyy absorboimaan lietettä ja vettä rakenteeseensa. Tällä prosessilla Nova Optimizer toimii puskurina sekä lietteelle että vedelle; lannoitteen huuhtelu on minimoitu, mikä hyödyttää pohjavettä. Suuri ioninvaihtovaikutus rajoittaa myös ilmansaasteita, josta ammoniakkia sisältävät höyryt muodostavat tässä suhteessa suurta haittaa.

Näiden erityisten mineraalien tehokkuuden periaate on, että negatiiviset ionit vaihdetaan positiivisiksi. Tämä sitoo ammoniakin lietteeseen vähentäen huomattavasti ammoniakkihöyryn määrää. Tuote tuottaa myös suotuisan vaikutuksen lietteessä, kun halutaan homogeenisempaa massaa.

Käyttö karjasuojassa: Kun kaikki kanavat ja altaat ovat tyhjiä, lisätään 20g Nova Optimizeria per / kuutio lietelantaa, jonka odotetaan olevan niissä seuraavan tyhjennyksen aikana. Tuote vaikuttaa näin seuraavaan tyhjennykseen saakka. Jos lietelannan lisäainetta käytetään koko ajan lietekuiluissa, sitä ei enää lisätä lietesäiliöön. Tuotteen voi myös sekoittaa veteen ja kaataa lattianrakoihin, joka kerta kun kanavat tyhjennetään. Astiakoko: 10 kg.

 

 

 

Tuote myynnissä maatalouskaupoissa ja meijereissä

Haluatko lisätietoja tuotteesta? Ota yhteyttä myyntiimme