Pediline Pro sorkkaliuos 25 kg

Ainutlaatuinen koostumus: Synergisen yhdisteen ansiosta säilyttää toimintakykynsä orgaanisesta aineksesta (esim.lannasta) huolimatta myös alhaisissa lämpötiloissa ja voidaan käyttää ympäri vuoden missä tahansa ilmastossa. Turvallinen käyttää: Ei sisällä raskasmetalleja tai formaldehydiä. Sisältää glutardehydiä, myrkytön ihmisille, eläimille ja ympäristölle.

Laajakirjoinen desinfiontiaine. Vaikuttaa viruksia, bakteereita ja sieniä vastaan. Sisältää: ADBAC (alkyylidimetyylibentsylammoniumkloridi) DDAC (didekyylidi-metyyliammoniumkloridi). Näiden aineiden johdosta pitkäkestoinen ratkaisu: säilyttää vahvuutensa jopa kovassa ja mineraalipitoisessa vedessä. Vahvistaa sorkkia ilman niiden haurastumista ja ainutlaatuinen koostumus usealla eri käyttötavalla. Testattu mm. seuraavia viruksia ja bakteereja vastaan: Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae, Proteus vulgaris ja Candida albicans. Koko: 25 kg/astia

Käyttö useamman lehmän tapauksissa: Pediline Pro:ta käytetään ennalta ehkäisevästi viiden päivän jaksoissa sorkkakylpyaltaissa, joka sijoitetaan kulkuväylälle.
Vamista, että sorkka-allas on puhdas. Vakavan sorkkataudin tapauksessa suosittelemme Pedline Pron käyttöä seitsemänä peräkkäisenä päivänä. Uusi tai täydennä 200 lehmän jälkeen tai mikäli sorkkahauteessa on liian vähän liuosta.

Käyttö yksittäisten lehmien tapauksissa: 

  • Sorkkakylpy: 3 % tuote. Käytä päivittäin, kunnes tilanne on parantunut.
  • Sokkihoito: 1) Suihkuta sorkat 2) Suihkuta Pediline Prota suoraan sorkkiin, liuospitoisuus vähintään 3%. Toista 7 peräkkäisenä päivänä.

Tuote myynnissä maatalouskaupoissa ja meijereissä

Haluatko lisätietoja tuotteesta? Ota yhteyttä myyntiimme