Silotite

 

Ihanteellinen vaihtoehto mutkattomaan paalien käärintään paalien käärintään

Silotite-käärintäkalvo on ollut maailmanlaajuinen markkinajohtaja jo lähes kolme vuosikymmentä. Silotite suojaa vuosittain erilaisia rehusatoja miljoonissa pyörö- ja kanttipaaleissa kaikkialla maailmassa. Silotite on suunniteltu ongelmattomaan käyttöön käärintälaitteissa ja siitä on tullut suosittu vaihtoehto sekä viljelijöille että urakoitsijoille, jotka haluavat käyttöönsä lujan, luotettavan ja kestävän käärintäkalvon.

Sopii kaikkiin paalaimiin

Silotite-kalvo sopii kaikentyyppisiin paalainlaitteisiin, myös nykyaikaisiin pitkälle kehitettyihin koneisiin. Se tarjoaa tasalaatuisen ja ongelmattoman suorituskyvyn parantaen siten paalaustehoa ja tuottoa.

Pistonkestävä ja repimisluja

Silotite-kalvon erinomaisen pistokestävyyden ja repäisylujuuden ansiosta kalvo kestää hyvin iskuja ja karkeaa, korrellista rehua.

Tehokkaampi hapen läpäisyn esto

Parhaan mahdollisen happisuojan luominen on oleellisen tärkeää rehun hyvän käymisen kannalta. Silotite tarjoaa erittäin tehokkaan happisuojan.

Erinomainen joustavuus kauttaaltaan

Silotite-kalvon lujuutta ja joustavuutta tarvitaan säilyttämään hyvä paalin muoto kalvon käärimisen jälkeen ja maksimoimaan paalin tiiveys paalaimen kammiossa.

Optimaalinen tarttuvuus

Silotiten optimoitu tarttuvuus sitoo paalin tehokkaasti luoden ihanteelliset hapettomat olosuhteet. Tämä mahdollistaa käärimisen sekä päivällä että yöllä eikä tartunta-aineesta jää  jäämiä esikiristysrulliin.

UV-suojaus kaikissa sääolosuhteissa

Silotite-kalvoa valmistetaan kaikkiin ilmasto-olosuhteisiin ympäri maailmaa. Tämä takaa, että Silotite kestää äärilämpötiloja, mikä turvaa paalit säilytyksen aikana.

Sertifioitu SP-standardin mukaan

Silotiten on testannut ja sertifioinut Ruotsin tekninen tutkimuslaitos, joka on johtava kansainvälinen testilaitos. Sertifiointi kattaa laajan valmistusprosessien ja lopputuotteen testauksen vaativien tuotantostandardien täyttämiseksi.

Ympäristöystävällisempi

Silotite on 100 % kierrätettävää. Se voidaan kierrättää käytettäväksi erilaisissa tuotteissa, kuten jätesäkeissä ja ulkokalusteissa. Se voidaan lisäksi prosessoida uudelleen energian tuotantoa varten jätteenpolttolaitoksissa.

Tekniset tiedot/valikoima

Puhallettu, liimallinen monikerroskäärintäkalvo, jonka vahvuus 25 µm. UV-suoja 12 kk. Pahvihylsy.

Koko: 750 mm/1650 m, 40 rullaa lava, väri: valkoinen ja vaaleanvihreä. Patentoitu käärepakkaus.

 

Esite:

Tuote myynnissä maatalouskaupoissa ja meijereissä

Haluatko lisätietoja tuotteesta? Ota yhteyttä myyntiimme