SilotitePro

Huippuluokan tiiviys

SilotitePro tarjoaa pitkälle kehitettynä säilörehukalvona kolminkertaiset edut: parannetun käärintäprosessin, huomattavia säästöjä ja parempilaatuisen sadon. Tämä seuraavan sukupolven paalikääre, joka on suunniteltu käytettäväksi pyöreissä ja neliönmuotoisissa paalaimissa, tarjoaa lisäetuna helpomman kierrätyksen ohuemman ja vahvemman profiilinsa ansiosta.

Pro-tekniikka

SilotitePro valmistetaan uusimmista raaka-aineista ja pitkälle kehitetyillä valmistustekniikoilla, jotka parantavat säilörehun joustokalvon ominaisuuksia. Ainutlaatuinen jatkuva mittaus- ja säätöjärjestelmä, jota käytetään SilotitePro-valmistusprosessin aikana, takaa suorituskykyisen kalvorakenteen optimoinnin.

Pitkälle kehittynyt kalvo

Erittäin tehokas esisuunnattu kalvorakenne, joka kestää nykyaikaisten, monimutkaisten paalauskoneiden voimaa.

Suurempi rullan pituus

SilotitePro tarjoaa suuremman rullan pituuden perinteisiin kalvoihin verrattuna. Tämän lisäpituuden ansiosta käyttäjät voivat tuottaa enemmän paaleja rullaa kohti ja rulla voidaan vaihtaa harvemmin.

Optimoitu suorituskyky

Esisuunnatun valmistusprosessin ansiosta SilotitePro kestää paremmin kovia varrellisia rehusatoja.

Parempi happisuoja

Esisuunnattu SilotitePro tarjoaa paremman happisuojan, mikä on erittäin tärkeää rehun erinomaisen säilönnän kannalta.

Sopii kaikkiin paalaimiin

Vaikka SilotitePro sopii kaikkiin paalaimiin, se on suunniteltu erityisesti nykyaikaisiin, monipuolisiin ja tehokkaisiin käärintäkoneisiin.

UV-suojattu kaikkialla maailmassa

SilotitePro-kalvoa käytetään maailmanlaajuisesti pohjoisesta Skandinaviasta Australian keskiosiin, joten sitä valmistetaan erilaisissa UV-formaateissa, jotka suojaavat paaleja säästä riippumatta.

Sertifioitu SP-standardin mukaan

Johtavan kansainvälisen tutkimuslaitoksen, Ruotsin teknisen tutkimuslaitoksen, akkreditoima SilotitePro on sertifioitu tarkkojen valmistusstandardien mukaisesti.

Ympäristön kannalta parempi vaihtoehto

Ohuempaa SilotitePro-kalvoa voidaan käyttää paalin käärimisessä vähemmän painoa kohti, jolloin kierrätettävää kalvoa on vähemmän käytön jälkeen. Kalvo on myös täysin kierrätettävä.

Tekniset tiedot

Puhallettu, liimallinen, monikerroskalvo, jonka vahvuus 20 µm. UV-suoja 12 kk. Pahvihylsy.

Koko: 750 mm/2000 m. 40 rullaa/lava. Värit: valkoinen ja vaaleanvihreä. Patentoitu käärepakkaus

Tuote myynnissä maatalouskaupoissa ja meijereissä

Haluatko lisätietoja tuotteesta? Ota yhteyttä myyntiimme