Selected:

Udder Comfort sininen ja…

Udder Comfort sininen ja keltainen spray 500 ml.

Udder Comfort sininen ja keltainen spray 500 ml.

Kuvaus

Udder Comfort sininen ja keltainen spray, 500 ml/pullo – Suihkutettava linimentti. Utaretulehduksen ennaltaehkäisyyn.

 

Udder Comfort Spray – helppokäyttöinen, suihkutettava sekoitus eteerisiä öljyjä jotka tehostavat utareen verenkiertoa ja vähentävät soluja. Spray imeytyy ihon läpi, pehmentäen ja hoitaen utareita lypsyn /poikimisen jälkeen.

Käyttöohje:

Ulkoisesti soluttavaan / oireilevaan utareneljännekseen lypsyn jälkeen. Neljänneksen koosta riippuen n. 5-10 ml / neljännes (4-6 suihkausta). Käyttö vain utareeseen, ei vetimeen.  Käyttöaika 2-4 päivää. Liikuta pulloa ylhäältä alaspäin sumutuksen aikana. Jos ainetta tippuu utareelta, sitä on laitettu liikaa. Pyyhkäise silloin ylimääräinen neste pois.

Poikiva lehmä / hieho: annostus n 5 ml utareneljännes, ei vetimeen. Käyttöaika 2 päivää ennen poikimista ja 2 päivää poikimisen jälkeen. Vähentää utareiden mahdollista turvotusta, edesauttaa herumista ja vähentää soluja.

Udder Comfort Sprayt tarjoavat voiteen luontaiset edut suihkeen kätevyydellä, tehokkuudella sekä monikäyttöisyydellä. Udder Comfort sinisen väri pysyy 2-3 päivää ja auttaa näin muistamaan hoidettavan neljänneksen. Udder Comfort keltainen spray soveltuu myös luomutuotantoon.

Löydä lähin jälleenmyyjä
×

Cart