Virex Desinfiointiaine

Nopeatehoinen desinfiointiaine. Torjuu tutkitusti bakteerien, virusten ja sienien kasvua. Käyttökohteet; pinnat, lattiat, seinät ja työvälineet. Sopii myös ajoneuvojen, vesisäiliöiden ja vesilinjojen tehokkaaseen desinfiointiin. Tehoaa alhaisissa lämpötiloissa, kovassa vedessä ja orgaanisen materiaalin kanssa.

Virex liukenee helposti veteen ja on ympäristöystävällinen. Turvallinen ihmisille ja eläimille. Helppo käsitellä ja kuljettaa.

Virex on testatu puolueettomasti taudinaiheuttajia (mm. Helikobakteeri, Streptokokki, Listeria, E.coli, Salmonella Kambylobakteerit) vastaan EN-testausmenetelmällä. Täyden listauksen löydät Käyttöohjeet -välilehdeltä.

Pakkauskoot: Virex 5kg jauhe, Virex 10kg jauhe. Käyttömäärä 300ml käyttöliuosta/m2. Koko huoneen desinfektioon laske käsittelyalaksi 2,5 kerttaa lattian pinta-ala. Sekoitussuhde 1:200 (1:100 erityistapaukset) Tuotetta voidaan käyttöö painepesussa (300-400 psi) tai muuten suihkuttamalla. Vesihuuhtelu ei oe välttämätöntä – tarvittaessa esim.alumiini- tai kuparipinnoilta huuhtelu 30 minuutin vaikutusajan jälkeen. Virex toimii  +10 °C lämpötilassa.

Tuote myynnissä maatalouskaupoissa ja meijereissä

Haluatko lisätietoja tuotteesta? Ota yhteyttä myyntiimme